L’associació

L’asossiació de comerciants del barri de la salut va ser fundada l’ any 1977 amb la idea i convicció de intentar fer del barri de la salut un punt de compra per tota badalona. Però no nomes vem sorgir amb aquest punt, una de les nostres tasques més importants es intentar remodelitzar el barri per ser un lloc agradable tant pels comerciants com per tots els veins.

Es per això que continuament hem estat colaboran amb totes les entitas del barri, com col.legis, associacions de veins etc… i durant aquest temps hem estat orgullosos dels resultats obtinguts.

Durant aquets 30 anys hem conviscut i crescut amb un eslogan: ” fem comerç, fem barri”. Aquesta es la idea, sense el barri la nostra assosiació no tindría sentit i es per aixo que en aquesta breu historía de la nostra assosiació no voldriem tancarla sense avans donar les gracies a tots els veins per els esforços i recolzaments que hem tingut, per part vostre.

 

Comparteix!Share on StumbleUponTweet about this on TwitterShare on TumblrDigg thisShare on RedditPrint this pagePin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Flattr the authorShare on FacebookEmail this to someoneBuffer this page